Specializovaný portál určený běžcům o běhu a o všem, co s ním souvisí. Běžecká obuv, běžecký textil, doplňky a výživa pro běžce.
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 (1 zobrazeno) (1) Host
tennelus (Uživatel)
Junior Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 03/02/2010 14:47  
Zdravím,

objednal som v E- shope túto bežeckú bundu, od novoty som s ňou bol maximálne spokojný, super odpudzovala vodu a bola vetru odolná tak ako bolo opísané, no po 3 či 4 praniach podľa odporučenia svoju schopnosť byť vode odolná z veľkej časti stratila.
Skúšal niekto použiť spreje z ponuky na obnovenie vodeodolnosti a s akým výsledkom??
Za rady ďakujem

Logged Logged  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
Pavel Baběrád (Moderátor)
Moderátor
graph
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 03/02/2010 16:57  
tennelus napsal:
Zdravím,

objednal som v E- shope túto bežeckú bundu, od novoty som s ňou bol maximálne spokojný, super odpudzovala vodu a bola vetru odolná tak ako bolo opísané, no po 3 či 4 praniach podľa odporučenia svoju schopnosť byť vode odolná z veľkej časti stratila.
Skúšal niekto použiť spreje z ponuky na obnovenie vodeodolnosti a s akým výsledkom??
Za rady ďakujem

Dobrý den,
bohužel je pravdou, že pokud použijete prací prostředek obsahující "změkčovadla", tak časem dochází díky jim ke ztrátě odolnosti proti vodě!!

Logged Logged  
tennelus (Uživatel)
Junior Boarder
graphgraph
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 08/02/2010 10:58  
Ďakujem, no v súčasnosti myslím, že všetky pracie prostriedky obsahujú automaticky zmäkčovadlá, takže niet pomoci, jedine, že by som smrdel ako ...... .
No otázku som smeroval skôr na ponúkané odpudzujúce produkty z E- shopu na textil, či mi táto varianta pomôže.
ďakujem.

Logged Logged  
Pavel Baběrád (Moderátor)
Moderátor
graph
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 08/02/2010 16:31  
tennelus napsal:
Ďakujem, no v súčasnosti myslím, že všetky pracie prostriedky obsahujú automaticky zmäkčovadlá, takže niet pomoci, jedine, že by som smrdel ako ...... .
No otázku som smeroval skôr na ponúkané odpudzujúce produkty z E- shopu na textil, či mi táto varianta pomôže.
ďakujem.

tak v podstatě na Váš popud jsem dnes vyzkoušel prostředek Permatex. Na cca 10cm2 svojí péřové bundy, která je bez jakékoliv impregnace, jsem nastříkal avizovaný prostředek a nechal uschnout. Potom, asi po jedné hodině (jak doporučuje výrobce) jsem tuto část bundy včetně přilehlé plochy bez této úpravy postříkal proudem vody a výsledek = voda na neipregnované části se ihned vsákla do textilu, ale na impregnované ploše se po ní skutálela!! Funguje to!!

Logged Logged  
stáhnout poslední příspěvky do počítače