Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 (1 zobrazeno) (1) Host
tennelus (Uživatel)
Junior Boarder
|
|
bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 03/02/2010 14:47
|
|
|
Zdravím,
objednal som v E- shope túto bežeckú bundu, od novoty som s ňou bol maximálne spokojný, super odpudzovala vodu a bola vetru odolná tak ako bolo opísané, no po 3 či 4 praniach podľa odporučenia svoju schopnosť byť vode odolná z veľkej časti stratila. Skúšal niekto použiť spreje z ponuky na obnovenie vodeodolnosti a s akým výsledkom?? Za rady ďakujem
|
|
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované. |
|
|
|
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 03/02/2010 16:57
|
|
tennelus napsal:Zdravím,
objednal som v E- shope túto bežeckú bundu, od novoty som s ňou bol maximálne spokojný, super odpudzovala vodu a bola vetru odolná tak ako bolo opísané, no po 3 či 4 praniach podľa odporučenia svoju schopnosť byť vode odolná z veľkej časti stratila. Skúšal niekto použiť spreje z ponuky na obnovenie vodeodolnosti a s akým výsledkom?? Za rady ďakujem Dobrý den, bohužel je pravdou, že pokud použijete prací prostředek obsahující "změkčovadla", tak časem dochází díky jim ke ztrátě odolnosti proti vodě!!
|
|
|
|
|
|
|
tennelus (Uživatel)
Junior Boarder
|
|
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 08/02/2010 10:58
|
|
|
Ďakujem, no v súčasnosti myslím, že všetky pracie prostriedky obsahujú automaticky zmäkčovadlá, takže niet pomoci, jedine, že by som smrdel ako ...... . No otázku som smeroval skôr na ponúkané odpudzujúce produkty z E- shopu na textil, či mi táto varianta pomôže. ďakujem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:bežecká bunda New Balance MRMJ867 Přidané 08/02/2010 16:31
|
|
tennelus napsal:Ďakujem, no v súčasnosti myslím, že všetky pracie prostriedky obsahujú automaticky zmäkčovadlá, takže niet pomoci, jedine, že by som smrdel ako ...... . No otázku som smeroval skôr na ponúkané odpudzujúce produkty z E- shopu na textil, či mi táto varianta pomôže. ďakujem. tak v podstatě na Váš popud jsem dnes vyzkoušel prostředek Permatex. Na cca 10cm2 svojí péřové bundy, která je bez jakékoliv impregnace, jsem nastříkal avizovaný prostředek a nechal uschnout. Potom, asi po jedné hodině (jak doporučuje výrobce) jsem tuto část bundy včetně přilehlé plochy bez této úpravy postříkal proudem vody a výsledek = voda na neipregnované části se ihned vsákla do textilu, ale na impregnované ploše se po ní skutálela!! Funguje to!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|