Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite (1 zobrazeno) (1) Host
lukas (Uživatel)
Fresh Boarder
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 05/02/2010 19:41
|
|
|
Jsem rád, že mi byl doporučen tento e-shop. Moje první běžecké boty jsem koupil v kamenném obchodě, který je označen jako prodejce New Balance. (Raději neuvádím, kde se tento obchod nachází). Sdělil jsem po jakém povrchu nejčastěji běhám, že mám zřejmě mírnou supinaci atd., ať mi doporučí vhodný model. Pocit z prvních běžeckých bot byl vynikají, což je logické - čínská teniska skutečně není to pravé . Pouze se poměrně často ozývala bolest v koleni. Tu jsem přičítal větší zátěži, protože v nových botách mě běhání začalo více bavit, tudíž jsem běhal více. Nicméně po půl roce jsem došel k závěru, že mi byl prodán asi nevhodný model, který spíše podporoval mojí „geometrickou“ vadu. Proto jsem oslovil pana Baběráda s prosbou o doporučení vhodné běžecké obuvi. Odpověděl obratem a navrhl mi asi tři modely. Vybral jsem si MR750.Když jsem boty obul, hned po prvním metrech jsem zjistil podstatný rozdíl. A krom lepšího pocitu z běhání od té doby nevím, co je to bolest kolena, která se dříve docela často ozývala. Takže s e-shopem a hlavně s přístupem pana Baběráda jsem naprosto spokojený.
|
|
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované. |
|
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 08/02/2010 12:34
|
|
lukas napsal:Jsem rád, že mi byl doporučen tento e-shop. Moje první běžecké boty jsem koupil v kamenném obchodě, který je označen jako prodejce New Balance. (Raději neuvádím, kde se tento obchod nachází). Sdělil jsem po jakém povrchu nejčastěji běhám, že mám zřejmě mírnou supinaci atd., ať mi doporučí vhodný model. Pocit z prvních běžeckých bot byl vynikají, což je logické - čínská teniska skutečně není to pravé . Pouze se poměrně často ozývala bolest v koleni. Tu jsem přičítal větší zátěži, protože v nových botách mě běhání začalo více bavit, tudíž jsem běhal více. Nicméně po půl roce jsem došel k závěru, že mi byl prodán asi nevhodný model, který spíše podporoval mojí „geometrickou“ vadu. Proto jsem oslovil pana Baběráda s prosbou o doporučení vhodné běžecké obuvi. Odpověděl obratem a navrhl mi asi tři modely. Vybral jsem si MR750.Když jsem boty obul, hned po prvním metrech jsem zjistil podstatný rozdíl. A krom lepšího pocitu z běhání od té doby nevím, co je to bolest kolena, která se dříve docela často ozývala. Takže s e-shopem a hlavně s přístupem pana Baběráda jsem naprosto spokojený. Díky a doufám, že Vaše spokojenost bude pokračovat i nadále!!
|
|
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované. |
|
|