lukas (Uživatel)
Fresh Boarder
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 05/02/2010 19:41
|
|
|
Jsem rád, že mi byl doporučen tento e-shop. Moje první běžecké boty jsem koupil v kamenném obchodě, který je označen jako prodejce New Balance. (Raději neuvádím, kde se tento obchod nachází). Sdělil jsem po jakém povrchu nejčastěji běhám, že mám zřejmě mírnou supinaci atd., ať mi doporučí vhodný model. Pocit z prvních běžeckých bot byl vynikají, což je logické - čínská teniska skutečně není to pravé . Pouze se poměrně často ozývala bolest v koleni. Tu jsem přičítal větší zátěži, protože v nových botách mě běhání začalo více bavit, tudíž jsem běhal více. Nicméně po půl roce jsem došel k závěru, že mi byl prodán asi nevhodný model, který spíše podporoval mojí „geometrickou“ vadu. Proto jsem oslovil pana Baběráda s prosbou o doporučení vhodné běžecké obuvi. Odpověděl obratem a navrhl mi asi tři modely. Vybral jsem si MR750.Když jsem boty obul, hned po prvním metrech jsem zjistil podstatný rozdíl. A krom lepšího pocitu z běhání od té doby nevím, co je to bolest kolena, která se dříve docela často ozývala. Takže s e-shopem a hlavně s přístupem pana Baběráda jsem naprosto spokojený.
|
|
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované. |
|
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 08/02/2010 12:34
|
|
lukas napsal:Jsem rád, že mi byl doporučen tento e-shop. Moje první běžecké boty jsem koupil v kamenném obchodě, který je označen jako prodejce New Balance. (Raději neuvádím, kde se tento obchod nachází). Sdělil jsem po jakém povrchu nejčastěji běhám, že mám zřejmě mírnou supinaci atd., ať mi doporučí vhodný model. Pocit z prvních běžeckých bot byl vynikají, což je logické - čínská teniska skutečně není to pravé . Pouze se poměrně často ozývala bolest v koleni. Tu jsem přičítal větší zátěži, protože v nových botách mě běhání začalo více bavit, tudíž jsem běhal více. Nicméně po půl roce jsem došel k závěru, že mi byl prodán asi nevhodný model, který spíše podporoval mojí „geometrickou“ vadu. Proto jsem oslovil pana Baběráda s prosbou o doporučení vhodné běžecké obuvi. Odpověděl obratem a navrhl mi asi tři modely. Vybral jsem si MR750.Když jsem boty obul, hned po prvním metrech jsem zjistil podstatný rozdíl. A krom lepšího pocitu z běhání od té doby nevím, co je to bolest kolena, která se dříve docela často ozývala. Takže s e-shopem a hlavně s přístupem pana Baběráda jsem naprosto spokojený. Díky a doufám, že Vaše spokojenost bude pokračovat i nadále!!
|
|
|
|
|
|
|
tennelus (Uživatel)
Junior Boarder
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 17/03/2010 14:32
|
|
|
Písnem svoju osobnú sksenosť:
Prvú objednávku som riešil cca 10 /09, všetko prišlo - tenisky, zimné elasťáky, rukavice ( tie som mimochodom doobjednaj po maile!! )
následne sa moje tenisky po cca 2 mesiacoch začali párať, doriešili sme to s p. Baběrádom k mojej úplnej spokojnosti, poškodené som poslal s5, o cca 14 dní prišiel balíček, v ňom nové tenisky a novší model!! čo viac k tomu dodať.?? druhú objednávku som riešil cca pred 21 dňami, obratom p. Baběrád odpísal, že dané oblečenie už nie je skladom, tak som , zasa mailom!! doobjednal novšie, všetko prišlo v poriadku až na elasťáky, ktroé prišli čierne, no to je detail. Takže v súčte círka maximálna spokojnosť s e - shopom, a to už nehovorím o materiáloch, prístupe a ústretovosti. Zostáva iba poďakovať.
|
|
|
|
|
|
|
Martina (Uživatel)
Fresh Boarder
|
|
Odp.:NESPOKOJENOST s E-shopem Sportsite Přidané 30/07/2010 22:33
|
|
Take se mohu pripojit ke spokojenym zakaznikum e-shopu. Pred prvnim nakupem bot pres internet jsem se klepala jako osika. V tom mi jiste kazdy da za pravdu, ze je lepsi boty fyzicky vyzkouset, ale vime, jak to s tim vyberem a hlavne odbornou radou v prodejnach je: podle me zkusenosti popis boty vetsinou konci u cisla a oznaceni bezecke boty a rozdelenim na silnicni a do terenu. Soucasna realita  . Pridanou hodnotou tohoto e-shopu je, ze pan Paberad s vyberem profesionalne poradi. Dalsi vyhodou je, ze zde sezenete i velikosti, ktere nejsou v prodejnach uplne bezne, v mem pripade UK 3.5. Nakup bot je pro me jiz leta utrpenim. Bojuji nejen za to, abych sehnala typ obuvi, který odpovida anatomii me nohy, ale aby mi zaroven v obchode nenutili boty vetsi s vymluvou, ze se vyrabeji az od cisla 36 nebo abych si do nich koupila vlozky, v nejlepsim pripade jsem vykazana do detskeho oddeleni. Velmi me potesilo, ze jsem se svou drobnejsi nohou nebyla v e-shopu za exota a boty sedi bezvadne  . Bez problemu probehla i vymena elastaku, ktere mi nesedely. Ja jsem s e-shopem 100% spokojena. Libi se mi i obsah webovych stranek  .
|
|
|
|
|
|
|
|